image

Ha van dolog amit nem engedhetsz meg magadnak az az, hogy csökönyösen ragaszkodsz nézőpontokhoz. Néha igenis felül kell vizsgálnod a régesrég betáplált meggyőződéseidet és megfontolni az esetleges lecserélésüket.

A meggyőződéseid határozzák meg, hogy hova juthatsz el. A korlátozó meggyőződéseid akadályozhatnak meg céljaid  elérésében. Nem véletlen, hogy Gary Vee (keress rá youtube-on) is azt mondja, hogy az öntudatosság az ami a legfontosabb képesség a mai  világban.

Szóval ahhoz hogy valóban arra haladj amerre szeretnél nagyon tudatosan kell vizsgálnod a cselekedeteid, gondolataid. Így például észre veheted egy vita közepén, hogy csak azért vitázol, mert nem mered bevallani a másiknak, hogy tévedtél. Azt gondolod, hogy ez megszégyenülsz ha beismered, hogy tévedsz. Valójában pedig sokkal pozitívabb megítélésed lesz utána. TE aki képes voltál felülemelkedni az egódon.

Azt hiszem kicsit elkanyarodtam a poszt címétől. Azzal hogy nyitottabban vizsgálod meg mások nézőpontját csak nyerhetsz. Saját magad is fejlődsz közben. Egyre jobban megérted az emberek működését. Ami akár vállalkozóként, akár szülőként is nagy hasznát veszed.

Legyetek nyitottabbak és boldogabb lesz az életetek is!