image

Gyakran érzed azt, hogy nincs időd semmire?  Netán emiatt halogatsz feladatokat amik segítenének, hogy közelebb kerülj a célodhoz?

Nem vagy ezzel egyedül! Ugyanakkor ha gondosan átvizsgálod a napjaidat biztosan találsz olyan tevékenységeket ahol szószerint pocsékolod az időd. Ha nem otthon dolgozol akkor napi kétszer utaznod kell. Ez tökéletes arra, hogy bővítsd a tudásod. Napi 2×10 perc olvasás is nagy hatással lesz a jövődre hosszútávon. Ez itt a kulcs: hosszútávon! Szinte mindenki rövid távra játszik, és nem látják a kicsi dolgok hatását hosszú távon. Pedig azok összeadódnak. Olyan ez mint a maraton futás. Nem ugorhatsz csak úgy neki. “Lassú”, konzusztens tempót kell diktálnod, hogy célba érj.

Nézzük hol vesztegeted még az idődet. Ilyen időnyelő források még a facebook, twitter (ha nem egy meghatarozott cellal hasznalod), hírportálok végig böngészése, tv nézés, több órás céltalan megbeszélések. Ezeket nem kell mind feladnod de drasztikusan csökkentheted a rá fordított időt. Ezt a bejegyzést buszon ülve, egy megbeszélésre tartva írom.

Napi tanacs: fokozatosan csökkentsd a pazarolt idődet és hosszútávú sikert érhetsz el.